Torben

VI FOKUSERE PÅ DEN RIGTIGE LØSNING

Vi arbejder altid hårdt på, at finde den rigtig løsning som passer til jeres virksomhed, derfor kommer vi gerne forbi og tager en snak med jer, så der ikke opstår misforståelser.
Er I ikke helt sikre på hvad i skal vælge, så står vi klar med rådgivning og vejledning, så vi kan finde den helt rigtige løsning.

 

 

 

 

– Torben Schmidt, Direktør

VI HAR ERFARING MED ET HAV AF LØSNINGER INDENFOR FØDEVAREMASKINER OG STORKØKKENUDSTYR

Jugema Nordic har over 45 års erfaring indenfor vores arbejdsområder og har efterhånden prøvet en del. Hvis I har en idé, så gør vi hvad vi kan, for at finde en løsning der passer.

Hvad Kan Vi

VI HAR LEVERET LØSNINGER VERDEN OVER, SKAL VI STÅ FOR DIN?

Vi har leveret anlæg og køkkeninventar til lande som bl.a. Island og Sydafrika, så vi arbejder gerne i det meste af verden og vi siger ikke nej, til en opgave med udfordringer.

Hvor Arbejder Vi

HOLDET BAG JUGEMA NORDIC

PETER SCHMIDT

KOORDINATOR

Med over 40 års erfaring inden for slagterimaskiner og udstyr, hvor han har været selvstændig i over 25 år, har han en bred erfaring. Han har bygget, udviklet og vedligeholdt slagterianlæg, så ingen udfordring er for stor. Peter er ansat i virksomheden som konsulent indenfor slagterimaskiner og udstyr.

TORBEN SCHMIDT

DIREKTØR

Med knap 10 års erfaring i vedligeholdelse af produktionsanlæg, valgte Torben at starte egen virksomhed. Han har en håndværksmæssig udd. som elektronikmekaniker og har tidligere været ansat, i en mindre virksomhed, som arbejdede i samme branche. Torben står for den daglige drift og ledelse af Jugema Nordic.

LARS HYLDEGÅRD

NORDISK SALG/SERVICE

Lars er ansvarlig for salg og service på det norske og svenske marked.

SENESTE NYT

SKAL VI ARBEJDE SAMMEN?

Kontakt os